SUNA ACUM: 0720.785.276

Respect pentru clienti, calitate si siguranta - acestea sunt cuvintele care ne caracterizeaza si ne recomanda!

NU STITI CE ARE CALCULATORUL/ LAPTOP-UL? OFERIM CONSULTANTA GRATUITA PRIN TELEFON!

       Cum ar fi ca atunci cand doresti sa transmiti un mail, sa redactezi un document, sa navighezi pe Internet ori sa stai pe Facebook si calculatorul sau laptopul se blocheaza neasteptat si continuu, sa ai un numar de telefon la care daca suni, vine cineva, chiar in locul in care te afli si iti repara calculatorul sau laptop-ul in cel mai scurt timp posibil?
       Suna bine? Asta nu este tot! Cum ar fi, ca in plus, sa se rezolve toate aceste lucruri la un pret pe care sa nu-l simti?
       Tot ce am scris mai sus este acum posibil! Obiectul nostru de activitate este reparatii calculatoare si laptop, oriunde in Bucuresti si la orice ora. Deplasarea este gratuita.

       Mai jos, va punem la dispozitie o lista cu majoritatea serviciilor ce vi le putem furniza. Operatiunile enumerate sunt doar o parte din cele ce pot fi deservite si daca, din intamplare nu gasiti problema cu care va confruntati, va rugam sa ne contactati la 0720.785.276.

    - Instalam si optimizam sisteme de operare Windows XP / Windows 7 sau Windows 8.1;
    - Instalam drivere lipsa si actualizam toate driverele existente;
    - Instalam antivirus, pachetul Microsoft Office (2003, 2007 sau 2013), Nero Burn, Adobe Reader, Yahoo Messenger, Skype, WinRAR, VLC, BSPlayer, uTorrent/Bit Commet, Winamp si alte programe la cerere;
    - Instalam si configuram retele Wireless/Routere Wireless;
    - Curatam de praf calculatorul sau laptop-ul Dvs.;
    - Inlocuim piese interne, cabluri defecte sau invechite;
    - Recuperam date de pe hard-disk-uri cu probleme (24/48h);
    - Repartitionam, formatam si instalam sistem de operare - Windows XP, Windows 7 sau Windows 8.1;

Realizam website-uri si design site

       Creare website simplu, de prezentare
Un website de prezentare este relativ simplu. Timpul de executie este de aproximativ trei zile de lucru.
Acesta poate contine pana la 5-10 pagini si este destinat firmelor sau persoanelor care nu schimba continutul foarte des. Preturile pentru un astfel de website poate varia intre 70-100 euro.

       Creare website complex sau magazin online
Cream inclusiv website-uri complexe, cu un numar mare de pagini si fotografii, design personalizat si alte optiuni dupa preferintele clientului.
De asemenea, suntetm specializati si pe crearea de magazine online destinate comertului online.
Pentru a vedea portofoliul nostru, va rugam contactati-ne telefonic.

       * Contactati-ne acum pentru mai multe informatii!

reparatii calculatoare la domiciliu

Pentru un raspuns rapid la problema dumneavoastra

tel. 0720.785.276

depanare laptop, service pc bucuresti, reparatii calculatoare sector 6, reparatii calculatoare sector 3, instalare windows 7 domiciliu, reparatii calculatoare sector 2, reparatii placa de baza laptop, service laptop bucuresti, instalare windows bucuresti, instalare windows 8 bucuresti, reparatii calculatoare sector 5, asistenta it bucuresti, reparatii pc la domiciliu bucuresti, instalare windows xp, reparatii calculatoare bucuresti, reparatii laptop la domiciliu, reparatii calculatoare sector 4, reparatii calculatoare sector 1, service calculatoare bucuresti, service laptop la domiciliu bucuresti, depanare calculator domiciliu, instalare windows domiciliu, reparatii calculatoare domiciliu bucuresti, reparatii laptop bucuresti

sau Formular de contact