SUNA ACUM: 0720.785.276

Cum va putem ajuta?

reparatii laptop la domiciliu

Atat calculatorul personal cat si cel de la firma contin informatii importante pentru dumneavoastra, pe care nu doriti sa le pierdeti (de la informatii de serviciu, pana la fotografii sau date personale).
Daca aveti nevoie de reparatii si intretinere pentru calculatorul sau laptop-ul dumneavoastra, de transferul datelor importante pe DVD sau alte dispozitive de stocare, de realizarea unei retele de calculatoare la firma sau domiciliul dumneavoastra sau chiar de consultanta la cumpararea unui nou calculator sau laptop, contactati-ne fara nicio ezitare!

Respect pentru clienti, calitate si siguranta - acestea sunt cuvintele care ne caracterizeaza si ne recomanda!Suntem numarul 1 pe piata pentru ca:

Suntem specializati in domeniul informatic: avem toate instrumentele necesare pentru o interventie/ reparatie rapida si eficienta la domiciliul dumneavoastra;

Avem personal specializat: toti specialistii nostri sunt verificati si atestati prin certificat in domeniul informatic;

Venim la domiciliul/ sediul firmei dumneavoastra chiar in ziua in care sunati: stim cat de incomod este sa va deplasati cu calculatorul prin oras;

Avem cele mai mici preturi de pe piata: Am ajuns numarul 1 si pentru ca avem cele mai bune preturi de pe piata;

Seriozitatea si siguranta: Toata reparatia se desfasoara in prezenta si sub atentia dumneavoastra;

Avem o gama larga de servicii: reparatii si intretinere calculatoare sau laptop-uri, instalare sau modificare componente calculator, instalare si configurare diverse programe software, securizare calculator si laptop, consiliere IT, retele de calculatoare, transferul informatiilor de pe calculator pe alte dispozitive de stocare si nu numai!

Castiga timp cu noi!

SUNA ACUM! Simplu si fara prea mult efort: Ne contactati si noi ne ocupam de absolut tot.
Intrucat efectuam service la domiciliu/firma, reparatiile se realizeaza in prezenta dumneavoastra.


Intrebari frecvente ale clientilor

 Buna seara domnilor! Numele meu este Iuliana I., traducator autorizat la [...]. Acum cateva luni ati remediat problema conexiunii de Internet a parintilor mei la laptop si smartphone. Va scriu pentru a va solicita din nou serviciile pentru parintii mei. Va explic ce s-a intamplat: La telefonul mobil s-a desconfigurat conexiunea WI-FI si la laptop problema este putin mai complicata, in sensul in care, dupa aproximativ 20 de minute de utilizare, laptop-ul se incinge si se inchide. Dupa ce parintii mei il repornesc, nu sta mai mult de 5 minute pornit. Spuneti-mi va rog daca puteti efectua reparatia laptop-ului la domiciliul parintilor mei si care considerati ca este problema. Va multumesc!
Raspuns: Buna seara doamna Iuliana! Din cele expuse de Dvs., cauza problemei laptop-ului pare a fi de la ventilatorul (cooler-ul) procesorului si a pastei termoconductoare. Tind sa cred ca, datorita prafului depus la ventilator, acesta nu mai poate face aerisirea in mod corect a componentelor, in special, a procesorului. Consecinta acestui fapt este, in principal, faptul ca laptop-ul mamei Dvs. se incinge, dar, mai grav, acesta poate cauza si probleme de natura hardware, in sensul in care temperatura ridicata poate defecta unele componente apropiate ventilatorului si poate topi plasticul din interior. Toate acestea se pot rezolva, cu recomandarea ca pe viitor sa achizitionati un ventilator extern pe care sa-l pozitionati sub laptop. Costurile pentru acest ventilator sunt cuprinse intre 20 si 50 de lei. Dupa cum bine cunoasteti, specializarea noastra principala este reparatii calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti, asa incat venim cu multa placere la domiciliul parintilor Dvs. pentru a remedia problema laptop-ului. In ceea ce priveste conexiunea de Internet a telefonului, nu va faceti griji. O vom rezolva cand ajungem la domiciliul parintilor. Va doresc o zi excelenta!

Iuliana I., solicita servicii de reparatii laptop la domiciliul parintilor


 Buna ziua! Avem un calculator care, desi functiona perfect pana astazi, ne creeaza nenumarate probleme. Windows-ul porneste dupa aproximativ 10 minute de cand am apasat butonul power al calculatorului, dupa ce se incarca, folderele si fisierele se incarca foarte greu, programele dau erori si, uneori, chiar nu se mai deschid, paginile de internet se incarca greu si nu numai! Aseara am instalat doua programe, unul dintre ele fiind CCleaner, cu scopul de a curata si a optimiza sistemul de operare. Observ, insa, ca Windows-ul functioneaza mult mai greu ca inainte. Care considerati ca este problema si care este procedura pentru a o remedia? Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3? Astept un mesaj. Va multumesc.
Raspuns: Buna ziua domnule Andreescu! Problema la calculatorul dumneavoastra pare cat se poate de clara. Windows-ul necesita reinstalat. Ati omis insa sa precizati ce sistem de operare folositi, dar asta vom descoperi la fata locului. Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu in Bucuresti. Venim cu multa placere la dumneavoastra. Ramane sa va contactam la numarul de telefon completat in formularul de contact pentru a stabili o intalnire. Va dorim o zi excelenta!

Andreescu D., solicita servicii de reparatii laptop la domiciliu in Bucuresti


 Buna ziua! Am un laptop Asus X55U, cumparat cu putin timp in urma de la un magazin Altex din Bucuresti. Neavand posibilitatea financiara sa solicit serviciile unei societati specializate in domeniu pentru a-mi instala sistemul de operare - Windows -, am apelat la un baiat din magazinul respectiv. La prima vedere, totul a fost ok, insa, dupa aproximativ doua luni de utilizare a laptop-ului, Windows-ul instalat se deschide in 10 minute si ruleaza foarte greu. Paginile de internet imi dau eroare, programele uneori functioneaza, alteori nu, pe iconita de la antivirus imi apare semnul exclamarii si tot asa. Am mare nevoie de laptop deoarece il folosesc pentru a lucra. Cum laptop-ul nu functioneaza, nu pot sa lucrez. Spuneti-mi, va rog, daca efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3 si daca aveti posibilitatea sa-mi reinstalati, cum trebuie, sistemul de operare. As vrea, daca se poate, tot Windows 7 si nu Windows 8.
Raspuns: Buna ziua doamna Mihaela! Din cele relatate, tind sa cred ca problema laptop-ului dumneavoastra a aparut din cauza sistemului de operare, care s-a defectat. Sunt multi factori de care trebuie sa tineti cont pentru buna functionare a sistemului de operare, precum: numarul de programe tip software instalate si bineinteles, numarul de programe dezinstalate intr-un timp scurt, driverele utilizate, modul de instalare si configurare a sistemului de operare si chiar modul de utilizare a acestuia. Cred, insa, ca nu ati fi avut cum sa stricati Windows-ul in scurt timp de la instalarea lui, decat daca ati instalat o multitudine de programe si, ulterior, le-ati dezinstalat, ceea ce nu rezulta din expunerea dumneavoastra. Asadar, problema se poate rezolva reinstaland sistemul de operare. Laptop-urile noi, sunt create, in principal, pentru Windows 8 si 8.1, dar producatorii, pentru unele dintre ele, pun la dispozitia utilizatorului si drivere pentru Windows 7, asa incat, putem instala sistemul de operare pe care-l doriti, atat timp cat avem drivere compatibile.
Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptopuri la domiciliu oriunde in Bucuresti. Venim cu multa placere la domiciliul dumneavoastra. Ramane sa va contactam in cursul acestei zile pe numarul de telefon completat in formularul de pe pagina de contact, in vederea stabilirii unei intalniri. Va dorim o zi excelenta!

Mihaela A., solicita servicii de reparatii laptop la domiciliu in Bucuresti


 Buna ziua dragi domni! Am un laptop Packard Bell - versiune mai veche, dar premium - si un calculator. Am instalat sistemul de operare de curand pe laptop - Windows XP -, impreuna cu driverele si programele aferente. Nu ma descurc, din pacate, cu driverul video. L-am descarcat cu ajutorul prgramului Driver Magician, pentru ca nu l-am gasit pe website-ul oficial Packard Bell, dar imi vede totul sacadat. Nu pot vedea, asadar, filme pe Internet, nu pot navigha in sistemul de operare si nu pot juca niciun joc. Referitor la calculator, cand il pornesc, imi spune sa apas F1, deoarece nu detecteaza tastatura. In fine, dupa aproximativ 20-30 de minute de utilizare in sistemul de operare - utilizare normala -, se opreste, fara sa-i fi dat o comanda in acest sens. Dupa ce-l repornesc, rezista maximum 5 minute. Care considerati ca sunt motivele pentru care au aparut aceste probleme? Efectuati reparatii calculatoare si laptop la domiciliu in Bucuresti? Locuiesc in sector 3, strada [...]
Raspuns: Buna ziua domnule Dumitru! In principiu, pe website-ul oficial al producatorului se gaseste driverul pentru orice componenta a laptop-ului Dvs. - am verificat in acest moment pe website-ul Packard Bell -. Cu toate acestea, este, intr-adevar, posibil sa nu gasiti driver-ul video, de acceea apelam la diferite programe similare programului pe care l-ati folosit. Ramane sa verificam si sa remediem problema cand ajungem la domiciliul dumneavoastra.
In ceea ce priveste calculatorul, eroarea tastaturii poate fi remediata din panoul de administrare al calculatorului - BIOS -. Motivul pentru care calculatorul se opreste automat dupa o perioada de utilizare este existanta prafului in interiorul unitatii, indeosebi la cooler-ul procesorului. Este recomandat sa efectuati o curatare in interiorul unitatii centrale, cel putin la 12 luni.
Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptopuri la domiciliu oriunde in Bucuresti. Venim cu multa placere la domiciliul dumneavoastra. Ramane sa va contactam in cursul acestei zile pe numarul de telefon completat in formularul de pe pagina de contact, in vederea stabilirii unei intalniri. O zi excelenta!

Dumitru L., solicita servicii de reparatii calculatoare la domiciliu in Bucuresti


 Buna ziua! Va solicit ajutorul in ceea ce priveste serviciile de reparatii calculatoare la domiciliu. Am cumparat acum doua zile o unitate centrala din Cora de pana-n 1000 lei - pentru a va da seama de configuratie. Am ajuns acasa si am instalat sistemul de operare Windows 8.1. Dupa doua zile, calculatorul a inceput sa functioneze foarte greu si, in cea de-a treia zi dimineata, acesta a pornit, dar nu afisat nimic pe ecran. Am desfacut unitatea centrala, desi avea garantie, sa ma uit daca este ceva in neregula in interiorul acesteia, dar, avand in vedere cunostintele mele, nu am observat nimic neobisnuit.
Asadar, acum porneste, se aud ventilatoarele, se vad ledurile din fata unitatii, dar nu afiseaza nimic pe ecran. De asemenea, nu se aude beep-ul de dupa apasarea butonului power, cum eram obisnuit.
Raspuns: Buna ziua domnule Razvan! Odata cu desfacerea carcasei unitatii centrale, garantia este pierduta, avand in vedere ca ati cumparat calculatorul din Cora si nu pe componente. In ceea ce priveste problema expusa, cauza problemei isi poate gasi rezolvarea in verificarea si dupa caz, inlocuirea unei dintre componentele dupa cum urmeaza: memoria ram, placa video, placa de baza. De regula, cand unitatea centrala porneste si nu afiseaza nimic, fie memoria ram nu functioneaza sau este putin miscata de pe slotul ei, fie placa video s-a defectat ori, la fel, este putin miscata. Nu excludem nici placa de baza, avand in vedere experienta cu alti clienti. Rareori se intampla ca un calculator sa se defecteze dupa cateva zile de utilizare, de aceea, tind sa cred, ca una dintre componentele sus mentionate sunt miscate ori trebuie scoase si reintroduse pe placa de baza. Specializarea noastra este reparatii calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Ne face placere sa venim la Dvs. in vederea efectuarii constatarii si reparatiei unitatii centrale. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon din formularul de contact pe care l-ati completat.

Razvan Ma., solicita servicii de reparatii calculatoare la domiciliu in Bucuresti


 Buna seara, dragi baieti! Ma simt nevoit sa va multumesc si, implicit, sa va raman profund recunoscator pentru munca depusa acum doua saptamani la domiciliul meu. Calculatorul imi functioneaza ireprosabil. Atat eu, cat si sotia suntem incantati si ne bucuram de un super-calculator! :)
 Va contactam in legatura cu unul dintre serviciile prestate de catre dumneavoastra, si anume instalare windows la domiciliu. Am cumparat un laptop in cursul acestei zile din Auchan. L-am achizitionat free dos. Avem nevoie in acest moment de instalarea sistemului de operare, in functie de aprecierea Dvs., Windows 7 sau 8.1. Alaturi de Windows, dorim sa ne instalati inclusiv VLC pentru filme, Winamp pentru muzica si Adobe Reader pentru fisiere de tip PDF. Dorim, de asemenea, pachetul Microsoft Office si [...]. Cand puteti veni la domiciliul nostru?
Raspuns: Buna ziua domnule Daniel! Va multumim pentru aprecieri! Acesta este unul dintre lucrurile ce ne motiveaza sa ne continuam activitatea. In ceea ce priveste laptopul achizitionat, va fi o placere sa-i instalam sistemul de operare. In functie de modelul laptopului, vom decide daca instalat Windows 7 sau 8.1. Va vom contacta in cursul acestei zile la telefon in vederea stabilirii unei intalniri. Va dorim o zi excelenta!

Daniel C, solicita servicii de instalare Windows la domiciliu in Bucuresti